Zoals Mikao Usui zei:

De mens die in Reiki is ingewijd, is als een vat voor de kosmische energie die als de regen uit de hemel valt.

 

Reiki cursus 1 

Mocht je geïnteresseerd zijn om een Reiki behandelaar te worden, voor jezelf of anderen, dan kun je je nu aanmelden hiervoor.

Neem contact met me op zodat we een datum kunnen inplannen. Ik geef de cursussen zowel individueel als met een klein groepje, maximaal 4 personen. 

 

Reiki 1

"Inner Peace", de naam zegt het al, innerlijke rust en dat is wat ik jou zal gaan meegeven.

Tijdens deze cursus, zul je leren om beter om te gaan met jouw energie, hoe je jezelf goed kunt aarden, hoe je een Reiki behandeling kunt geven aan jezelf en aan anderen. Deze cursus geef ik zowel individueel als met max 4 personen, zodat er alle tijd en ruimte is om jou - jullie zo goed mogelijk te begeleiden. Een leuke bijkomstigheid is dat ik in contact sta met mijn gidsen op wie ik inmiddels ( was een leer en overgave proces) 100% vertrouw en die mij hierbij ondersteunen.

Tijdens deze lesdag word je in de watten gelegd, met een hapje en een drankje en een heerlijke lunch. 

Tevens ontvang je de 4 inwijdingen die jouw Reikikanaal open zet en een naslagwerk met o.a. de handposities en nog veel meer. 

Wil je dit ook leren en ben je bereid om een dag vrij te maken en te investeren in jezelf?

Kosten €175,- 

Tijden: van 10.00-16.00 of van 11.00-17.00 in overleg

 

Voorlopige data:

16 maart = vol

30 maart

13 april 

 

Kun je niet op zaterdag en wil je liever een dag door de weeks willen boeken dan kan dat ook, neem dan even contact met me op zodat we dat kunnen inplannen.

 

                          _______________________________________________

 

Mocht je na 3 maanden door willen met Reiki 2 dan is dat natuurlijk mogelijk! 

Reiki 2 duurt een dag en de tijden zijn van 10-17.00 of van 11.00-18.00, in overleg.  Natuurlijk is de lunch en drankje inbegrepen en leer je de verdiepende methodes en symbolen die bij Reiki 2 horen. 

Na deze dag zul je o.a. ook in staat zijn om Reiki te geven op afstand en is je Reiki energie kracht 8 x sterker.

Kosten €195,- 

Voor meer info kun je altijd contact opnemen.

 

                      ----------------------------------------------------------------------------------

Ben je zo enthousiast over Reiki en wil je je nog verder verdiepen? Voor slechts €249,- kun je bij Inner Peace jouw certificaat halen voor het Master Reiki 3A niveau. Jouw Reiki kracht wordt nog eens 10 x sterker, je leert met de Mahatma energie werken, Jouw kanaal staat nog verder open en je leert omgaan met het Mastersymbool. 

Reiki is a way of life en geldt voor het leven!! 

Ik geef deze cursus ook individueel dus heerlijk alle tijd voor informatie en vragen!

Van 11 uur tot 16.00 inclusief versnaperingen en lunch.

De Master wordt gegeven wanneer de leerling hieraan toe is, gemiddeld 6 maanden tussen Reiki 2 en 3A. 

 

Wat is Reiki nu eigenlijk?

Rei Ki staat voor universele levens energie, een energetisch proces wat door de handen wordt doorgegeven aan de cliënt.

 

Veel mensen ervaren Reiki als een diep ontspannende en rustgevende ervaring. Tijdens een Reiki-sessie kun je een gevoel van warmte, tintelingen of stroming in het lichaam ervaren wanneer de energie doorgegeven wordt. Dit kan een gevoel van diepe ontspanning en welzijn bevorderen.

Sommige mensen melden dat ze tijdens een Reiki-sessie een diepe staat van ontspanning bereiken, vergelijkbaar met meditatie. Dit kan helpen om stress, spanning en angst te verminderen. Reiki kan ook een gevoel van innerlijke vrede, helderheid en balans bevorderen.

Na een Reiki-sessie melden mensen vaak dat ze zich opgeladen, vernieuwd en verkwikt voelen. Het kan ook een gevoel van emotioneel welzijn bevorderen en helpen bij het loslaten van negatieve emoties en blokkades.

Het is belangrijk om op te merken dat de ervaringen met Reiki subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen kunnen tijdens een Reiki-sessie sterke fysieke of emotionele sensaties ervaren, terwijl anderen een meer subtiele ervaring hebben. Het belangrijkste is om open te staan voor de ervaring en te vertrouwen op de helende energie van Reiki.

 

 

 

 

Een van mijn wonderlijke Reiki ervaringen……

 

was tijdens een Reiki behandeling die ik graag wilde om de dag erna rustiger te zijn in verband met een operatie aan mijn achillespees. Dit zou een ingrijpende operatie worden met behoorlijk veel napijn, zo was ik gewaarschuwd door de orthopeed en dat gaf best een onrustig gevoel….

Tijdens de voorbesprekingen met deze orthopeed gaf ik heel duidelijk aan dat ik geen ruggenprik wilde vanwege een energetische trauma wond, opgelopen toen ik 2 jaar was. Dit betrof een lumbaalpunctie om hersenvocht uit mijn rug te nemen omdat ik koortsstuipen had.

Deze plek is daarna altijd gevoelig geweest.

Enfin, ik lig op mijn buik en mijn rug wordt behandeld, waar ik een ronddraaiende energie voelde op die plek. Was niet zo fijn dus ik vraag of ze dat gebied verder met rust wilde laten en verder wilde gaan….. Het bleek dat ze toen al mijn voeten aan het behandelen was en ze vertelde mij dat “iemand anders” het van haar had overgenomen en er was verder niemand fysiek aanwezig behalve wij twee..

Hoe bizar was dat??

In ieder geval werden de draaibewegingen steeds sneller en toen het stopte was het net of deze plek werd dichtgestreken. Ik was stomverbaasd en ongelofelijk dankbaar tegelijkertijd!!

De dag erna, op weg naar de kliniek waar mijn operatie zou plaatsvinden, was daar een stem in mijn hoofd die mij vertelde mijn ogen te sluiten en te luisteren. Mijn gids was zeker aanwezig!

Er werd mij verteld dat ik de operatie met een gerust hart en vertrouwen mocht ingaan mét een ruggenprik en dat dat veel beter zou zijn. Ik weet niet waarom maar ik heb deze raad opgevolgd en aangekomen in de kliniek heb ik de orthopeed verteld dat ik een ruggenprik wilde. Hij sloeg bijna stijl achterover want de rode kruizen in mijn status wat betreft een ruggenprik waren aanzienlijk aanwezig!

Ik heb geen pijn gehad, de anesthesist die bij mijn hoofd zat was zelf een Reiki dame en na afloop was ik met drie uurtjes ontslagen. Het was een zeer plezierige gebeurtenis en wat nog prettiger was, ik heb bijna geen napijn gevoeld, ook de weken daarna niet! Ik had pijnstillers om een paard mee om te leggen en ik heb ze laatst maar weggegooid. Niet nodig gehad.

Dus werkt Reiki?? Ik kan volmondig JA zeggen!!

Voor mij begon zo mijn Reiki avontuur en ik heb genoten van iedere stap in dit proces.

Tijdens de Reiki opleiding gingen mijn spirituele, helderziende en helderhorende gaven weer  “open”…

Hier ben ik nog steeds intens dankbaar voor!...

 

Mocht jij ook zo'n behandeling willen?  Of ga je voor zelfheling en heling van anderen door een Reiki cursus te volgen?  Neem dan contact op met me? Contactformulier voor Hypnosepraktijk Inner Peace Almere

Of bel 06.13128042