Hypnotherapeutische zwangerschap begeleiding  wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet voor niets!

 

Wanneer je in trance je weeën kunt opvangen en weet dat iedere wee een functie heeft, dan kun je ontspannen en vol vertrouwen je bevalling tegemoet zien. Door middel van zelfhypnose sessies en begeleiding van mij kun je zelf de controle nemen tijdens je bevalling. Hoe heerlijk is dat?

De begeleiding geef ik vanaf de 20ste week van de zwangerschap in 4 of 5 sessies van 1,5 uur bij mij in mijn praktijk. Je leert o.a. hoe je je het beste kunt ontspannen met hypnose, je leert goed te ademen, je leert hoe je contact kunt maken met je baby, diverse houdingen om je weeën op te kunnen vangen en hoe je ongemak kunt reduceren door middel van positieve suggestie ankers. 

Het is belangrijk dat je gecoacht wordt door een hypnotherapeut zodat wanneer er angsten en-of trauma bij jou aanwezig is, door eerdere bevallingen of miskramen misschien, of ander trauma niet gerelateerd aan zwangerschap of geboorte, we dit mee kunnen nemen in de sessies zodat je ontspannen en met vertrouwen je bevalling kunt gaan ervaren. 

De hypnose sessies neem ik voor je op zodat je thuis, wanneer je er behoefte aan hebt, deze kunt beluisteren en op die manier vertrouwen krijgt in het proces en wanneer de bevalling begint, je direct deze toestand van trance kunt oproepen. 

Op deze manier neem je de controle over je lichaam wanneer je wilt en dit geeft een veilig en ontspannen gevoel. 

 

 

 

Ik ben opgeleid door Barbara Corsetto, een zeer bekwaam hypnotherapeute die al meer dan 25 jaar zwangerschappen begeleidt door middel van hypnose sessies. Ik mag dit nu in Almere gaan voortzetten en verheug me erop je te ontmoeten!

Ik geef de sessies niet in groepsverband dus alle ruimte en tijd voor jou en je partner. 

Voor meer info kun je mij bellen of het contactformulier invullen.  Tel. 06.13128042