Wat is wat nu eigenlijk? 

 

Hoewel zowel reïncarnatie hypnose als regressie in hypnose gerelateerd zijn aan het verkennen van het onderbewustzijn en het bereiken van diepere niveaus van bewustzijn, zijn er enkele verschillen tussen de twee benaderingen.

 

Reïncarnatiehypnose richt zich specifiek op het verkennen van vorige levens en de invloed die deze levens kunnen hebben op het huidige leven van een persoon. Het doel is om toegang te krijgen tot herinneringen aan vorige levens en deze te onderzoeken om inzicht te krijgen in patronen, lessen en thema's die zich herhalen. Door bewust te worden van deze informatie, kan men inzicht en heling brengen in het huidige leven. Reïncarnatiehypnose richt zich dus op het individu en zijn vorige levenservaringen.

 

Bij een regressie sessie gaan we op een onderzoekende manier kijken op welke leeftijd, meestal in de jeugd van 0-7/8 jaar, er een vaak onbewust trauma is ontstaan. Wanneer er bevestigingen zijn van deze gebeurtenis op latere leeftijden ontstaan er gedachtepatronen; ik ben het niet waard, ik kan toch niks, ik heb altijd pech, enz. Wanneer je, óók vaak onbewust, deze gedachtes hebt ontstaat er realiteit. Immers gedachten hebben een aanzuigende werking en wat je denkt dat zal gebeuren. 

Wanneer je je bewust wordt van deze gedachten kun je het bewust omdraaien, en je daardoor heel en gelukkig gaan voelen. 

Regressie is dus een uitstekende manier om patronen te herkennen en trauma te helen. 

Coaching is gewenst om inzichten te verkrijgen en hier gaan we mee aan de slag. 

 

 

Wil je meer weten of een intake  boeken? Tel. 0613128042