AANBIEDING REINCARNATIE SESSIE bij hypnose praktijk Inner Peace

VANAF 2 JANUARI 2024

I.P.V. €135,- betaal je € 99,- voor een uitgebreide sessie. Vooraf reserveren graag via het contactformulier met "aanbieding".

Deze aanbieding geldt t/m eind februari 2024. 

 

Voor de eerste sessie ( intake)  geldt een tarief van €135,- 

Therapeutische vervolgsessie na intake €99,- 

 

Een regressie / reïncarnatie sessie   €135,-

Een uitgebreide Reiki behandeling    € 75,- 

Hypnobirthing en zwangerschap begeleiding  per sessie   €135,-

 

Voor alle sessies geldt een gemiddelde duur van 1,5 -2 uur. 

 

Hypnosepraktijk is per 1 juli 2023 vrijgesteld van BTW. 

Je kunt bij Inner Peace met een zakelijk tikkie of gepast contant betalen. 

 

 

 

*Let op, de sessies worden niet vergoed door zorgverzekeringen.

 

Algemene voorwaarden Hypnosepraktijk Inner Peace Almere

 

  • Annuleren kan 48 uur voordat de afspraak is gemaakt, in dat geval kan iemand anders van jouw plaats gebruik maken. Ik zou het fijn vinden wanneer hier rekening mee wordt gehouden.
  • Bij medische klachten is het verstandig om een arts te raadplegen, hypnose is een complementaire aanvulling en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele klachten na een sessie. Hypnose is niet geschikt voor mensen die een schizofrene aandoening hebben, diabetes patiënten en hart patiënten dienen dit aan te geven tijdens de uitgebreide intake. 
  • Hypnose werkt het beste voor personen die zich hier voor open stellen, wanneer je komt met een gevoel dat het toch niets doet, werkt het niet. In principe ( behalve uitzonderingen zie punt 3) kan iedereen in hypnose worden gebracht en wordt dit ervaren als een diepe ontspanning.
  • Mijn insteek is om je een verandering op emotioneel en spiritueel een inzicht te laten ervaren waar je mee verder kunt. Respect en privacy zijn bij mij kernwaardes
  • Hypnosepraktijk Inner Peace Almere behoudt altijd het recht om een afspraak te annuleren in geval van ziekte.
  • Wanneer er een afspraak door client moet worden geannuleerd vanwege ziekte kunnen we daar een passende oplossing voor vinden.
  • Indien een Reiki behandeling vooraf gewenst is of wanneer er behoefte is aan energetische hypnotherapie kun je dit van te voren kenbaar maken. 
  • Er zal ten alle tijden zorgvuldig worden omgegaan met privégegevens. 
  • Wanneer er sprake is van een verschil dan kijken we of we hier samen uit kunnen komen, mocht dat niet lukken is er een mogelijkheid om mijn verzekering bij de geschillen commissie aan te spreken.