Reactie plaatsen

Reacties

Isa
4 maanden geleden

Ik heb bij Conny 4 hypnose sessies gehad en ik ben daar zo dankbaar voor! Mijn ontmoeting met Conny voelde gelijk goed en heel erg vertrouwt. Ik kon mij gelijk openstellen over de dingen waar ik mee zat, PDS en een fobie die mijn leven beheerste. De sessies hebben mijn onderbewustzijn aan het werk gezet en ik merk onwijs veel progressie op verschillende vlakken. Ik raad het 100% aan om naar Conny te gaan als je problemen/angsten hebt, klein of groot.

Marlies
8 maanden geleden

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Conny, het voelt al heel snel vertrouwd en veilig.
Ik heb enorme inzichten gekregen tijdens mijn quantum hypnose. Heel veel dank!

Trudy Kamsteeg
9 maanden geleden

Als je verlangt naar innerlijke vrede of rust in de maalstroom van het leven, is een bezoek aan Conny je redding. Het overkwam mij en Conny kan luisteren en zich inleven in jouw situatie. En er een behandeling aan toevoegen die je echt helpt!

Mevrouw Richardson
9 maanden geleden

Voor het eerst een Reiki sessie bij praktijk Inner Peace gedaan om te ervaren wat Reiki is. Voor mij was het een mooie ervaring. Rustgevend en healend. Een mooie praktijk en deskundige behandelaar.

Jan Franssens
10 maanden geleden

Ik heb gisteren bij Conny een hypnose sessie ontvangen. De verbetering van mijn ogen was het doel van de sessie maar er kwamen ook veel andere aspecten van mezelf naar boven.
Het was een super mooie ervaring en ik voel het nog steeds doorwerken.
Ik kan iedereen aanraden om eens bij haar langs te gaan.

Max Nieuwenhuis
10 maanden geleden

Ik heb bij Conny een hypnose sessie voor gewicht en mijn ogen gehad en die heeft mij heel erg goed geholpen. Het was een hele mooie hypnose en voel me nu al veel beter!
Zeer zeker een aanrader!

claudia
een jaar geleden

Ik heb bij Conny een hypnose sessie gehad en die heeft mij heel erg geholpen .
Mijn leven werd heel erg beheerst door jeugd trauma's en was intens verdrietig en had daar dagelijks last van .Na mijn sessie met Conny zing ik dagelijks in de auto en ben ik helemaal niet meer bezig met het verleden
Wie had dat gedacht dat het na 1 sessie zo goed zou gaan .
Heel erg bedankt ,je bent zo n warme vrouw

Harry
een jaar geleden

Afgelopen zondag een tweede sessie bij Conny gehad. 2 prachtige sessies waarbij ik totaal relaxed was. Volledig vertrouwde op Conny zodat ik mij helemaal overgaf aan datgene wat op dat moment werd geopend.

Een aanrader voor iedereen die het zichzelf gunt en een andere manier zoekt om dichterbij jezelf te komen

Marijke
een jaar geleden

Ik heb bij Conny eerst een quantum hypnose gedaan. Omdat dit mijn eerste keer was, was ik onbewust vrij gespannen en vond ik het moeilijk om mij eraan over te geven. Dit werd beter nadat we hadden afgesproken dat ik altijd een teken kon geven als ik er uit wilde komen. Conny is een hele lieve vrouw, heeft veel geduld en maakt ruim tijd voor je vrij om je helemaal op je gemak te laten zijn. De 2e sessie was een hypnotherapie sessie. Ik ging er in zonder verwachtingen en was deze keer ook veel meer ontspannen. Het was een hele rustige sessie en het gekke is dat ik me eigenlijk nu (5 dagen later) niet meer kan herinneren waar het inhoudelijk over ging alleen de thema's die we aanstipten wél. Ik voelde me tijdens en na de sessie compleet ontspannen alsof ik in een diepe slaap was geweest.

MV
een jaar geleden

Het is zo mooi dat dingen op je pad komen als je het nodig hebt. Zo kwam ik de advertentie van Conny tegen. Ik had de teksten op de website gelezen en had meteen het idee ‘dat moet ik doen’. Toen de dag van de afspraak daar was vond ik het toch wel spannend. Gelukkig was er meteen een klik met Conny en wist ze mij gerust te stellen. Ik vond het een intense ervaring, maar heb er wel een goed gevoel aan overgehouden. Nu alles verwerken en dan wellicht nog een keer afspreken om nog wat meer op te ruimen.