Reactie plaatsen

Reacties

Priscilla
11 dagen geleden

Ik kwam bij Conny voor Hypnosessies. We begonnen eerst met een intake en had in totaal 3 keer de hypnose sessie. Conny stelde mij altijd op mijn gemak en ik ervaarde de sessies ook al erg prettig en rustgevend. Na de 2e sessie ervaarde ik al veel meer rust in mijn lichaam en hoofd en was best verrast dat ik zo snel al verschil merkte.

Bedankt Conny.. ik.raad het iedereen aan 😄

Erwin
2 maanden geleden

Wat heb ik een intens mooie dag gehad vandaag!
Zo puur en vanuit het hart. Je uitleg tijdens de Reiki cursus is helder en rustig.
Ik heb het als heel fijn ervaren dat dit een 1 op 1 sessie was.

Ontzettend bedankt voor deze kans!

Charaida
2 maanden geleden

Ik heb onlangs Reiki cursus 1 gevolgd bij Conny en mijn ervaring was heel positief. De cursus was één op één, wat veel ruimte bood voor vragen. Conny is warm en straalt rust uit, en haar uitleg was helder en uitgebreid. Ik heb twee informatieve en gezellige dagen gehad en ben erg tevreden over de cursus. Conny heeft mij de handvatten gegeven en nu is het aan mij om de kracht van de reiki te delen.

EMB van Rossum
3 maanden geleden

Ik ben heel erg onder de indruk van de hypnose-behandeling die ik van Conny heb gekregen.
Ik heb hierdoor meerdere inzichten gekregen, waar ik nog steeds veel aan heb in mijn dagelijks leven.
Heel veel dank!

Lea
3 maanden geleden

Mijn ervaring met hypnotherapie bij Conny is zeer positief. Al bij de eerste ontmoeting voelde het fijn en veilig. Ik voelde mij begrepen en gehoord door haar. Haar werkwijze is prettig en ze legt ook uit wat ze gaat doen en daarin stelt ze je ook gerust. Na zo een hypnose sessie voelde ik mij volledig ontspannen (als of je 1 uur lang gemasseerd bent). Heerlijk en zou het iedereen aanraden om in iedergeval te proberen. Het is niet eng en is een moment voor jou zelf en een cadeautje aan jezelf. Dank Conny ❤️

Isa
7 maanden geleden

Ik heb bij Conny 4 hypnose sessies gehad en ik ben daar zo dankbaar voor! Mijn ontmoeting met Conny voelde gelijk goed en heel erg vertrouwt. Ik kon mij gelijk openstellen over de dingen waar ik mee zat, PDS en een fobie die mijn leven beheerste. De sessies hebben mijn onderbewustzijn aan het werk gezet en ik merk onwijs veel progressie op verschillende vlakken. Ik raad het 100% aan om naar Conny te gaan als je problemen/angsten hebt, klein of groot.

Marlies
een jaar geleden

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Conny, het voelt al heel snel vertrouwd en veilig.
Ik heb enorme inzichten gekregen tijdens mijn quantum hypnose. Heel veel dank!

Trudy Kamsteeg
een jaar geleden

Als je verlangt naar innerlijke vrede of rust in de maalstroom van het leven, is een bezoek aan Conny je redding. Het overkwam mij en Conny kan luisteren en zich inleven in jouw situatie. En er een behandeling aan toevoegen die je echt helpt!

Mevrouw Richardson
een jaar geleden

Voor het eerst een Reiki sessie bij praktijk Inner Peace gedaan om te ervaren wat Reiki is. Voor mij was het een mooie ervaring. Rustgevend en healend. Een mooie praktijk en deskundige behandelaar.

Jan Franssens
een jaar geleden

Ik heb gisteren bij Conny een hypnose sessie ontvangen. De verbetering van mijn ogen was het doel van de sessie maar er kwamen ook veel andere aspecten van mezelf naar boven.
Het was een super mooie ervaring en ik voel het nog steeds doorwerken.
Ik kan iedereen aanraden om eens bij haar langs te gaan.